Hyvinvoinnin geenineuvonta

Geeni­neuvojan etä­­vastaanot­to

Geenineuvonnalla otat mistä tahansa verkkokaupasta hankitun kuluttajan geenitestin terveyshyödyt käyttöön, hallitusti. Geenineuvonta on lisäarvopalvelu, joka tarjoaa pienen täsmäaskeleen kohti käyttäytymisen muutosta. Mikä on sinulle tärkeää ja merkityksellistä joka päivä, tavoittelemisen arvoista?

Miten geenitieto muutetaan teoiksi – laadukkaampaa ruokaa, enemmän liikuntaa ja riittävästi unta? Miten elintapamuutosta rajoittavat mielen esteet puretaan?

Miten luotettava geenitestin toimittaja on? Miten asiakkaan tietosuoja on järjestetty? Miten päätät näytteen ja datan jatkokäytöstä?

Miten hyvin geenitestiyrityksen raflaava tuotelupaus perustuu tieteen tuloksiin, siis faktaan?

Miten tulkita tulosta oikein, kun monitulkinnallisuus voi aiheuttaa ylimääräistä huolta ja pelkoa?

Mitä kysymyksiä sinulla heräsi lukiessasi saamasi geenitestin raporttia? Miten innokas olet hyödyntämään testin tuloksia? Millaisia hyvinvoinnin tavoitteita sinulla on?

Geenitestin tulosten palautus on eettistä ja vastuullista silloin, kun jotakin voidaan tehdä hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi, kuten antaa elintapaohjeita.

DiagFactorin geenineuvoja ei jätä sinua yksin verkosta hankitun geenitestin tulosten kanssa tai kun haluat lisää tietoa sinulle sopivan geenitestin valintaan. Tai ihan vaan lisätietoa geeneistä.

Kun sinulla on esimerkiksi etnistä alkuperää, DNA-sukulaisuutta, liikuntaa, ravintoa, elintapoja, riippuvuuksia tai persoonallisuutta selvittävän verkkokaupasta hankitun geenitestin raportti, niin hyvinvoinnin geenineuvonta auttaa sinua ymmärtämään mitä tulokset tarkoittavat ja mitä ne eivät tarkoita.

  • 23andMe geenitestit
  • GenePlanet geenitestit
  • Evogenom geenitestit
  • Nordic Genex geenitestit
  • MyDNAPedia geenitestit
  • Medigoo geenitestit

…ihan mikä tahansa kotimainen tai ulkomainen hyvinvoinnin geenitesti

Varaa aika geenineuvojalle

Kun olet varannut ajan etävastaanotolle, niin saat samana päivänä lisätietoa, miten varustautua geenineuvojan etävastaanotolle. 

Geenineuvontamme koskien geneettistä alkuperää, DNA-sukulaisuutta, persoonallisuutta, syömistä, liikkumista, riippuvuuksia jne.

  • Auttaa sinua ymmärtämään ja soveltamaan geeniraportin tulosta.
  • Tukee vastausten löytämistä – mistä tulet, kuka olet ja millaisia ominaisuuksia sinulla on.
  • Kertoo tarvittaessa, miten tulos kannattaisi huomioida arjen valinnoissa ja elintavoissa, tukemaan sinun hyvinvointiasi.