DiagFactor tarjoaa yrityksille ja yhteisöille erilaisia genetiikkapalveluita. Tavoitteena on luoda genomitiedolla parempaa hyvinvointia ja terveyttä.

A

Genomiterveyden koulutukset

lääketeollisuudelle ja terveydenhuoltohenkilöstölle. Täsmällistä, käytännöllistä ja osallistavaa genomikoulutusta, joka auttaa ymmärtämään ja käyttämään ajantasaista genomitietoa ja geenitestejä oikea-aikaisesti diagnostiikan ja hoitopäätösten osana.

B

Genomiterveyskartoitus

yrityksille koskien työhyvinvoinnin ylläpitoa ja kehittämistä. Sisältää alkuluennon perinnöllisyydestä ja geenitestauksen hyödyistä. Työntekijä voi valita mieluisimman geenitestin riippuen hänen hyvinvoinnin muutostavoitteestaan esim. urheilugeenitestin, painonhallinnan ja elintapatyylin geenitestin, kansantautien riskigeenitestin tai naisten hormoniterveyden geenitestin. Kukin testattava saa henkilökohtaisen geenineuvonnan koskien geenitestien tulosten tulkintaa. Yritys voi halutessaan varata myös ’Hyvän mielen taitojen’ -luennon ja valmennustyöpajan elintapamuutoksen innoittajaksi esim työhyvinvointipäivän tai virkistyspäivän sisällöksi.