DiagFactor tarjoaa yrityksille ja yhteisöille erilaisia genetiikkapalveluita. Valikoimassamme on ihan uudenlainen työhyvinvoinnin TYHY-palvelu 'Lisää terveitä elinvuosia'. Tavoitteena on luoda geenitutkimuksen avulla parempaa hyvinvointia ja terveyttä.

A

Genomiterveyden koulutukset

lääketeollisuudelle, apteekeille ja terveydenhuoltohenkilöstölle. Täsmällistä, käytännöllistä ja osallistavaa genomikoulutusta, joka auttaa ymmärtämään ja käyttämään ajantasaista genomitietoa ja geenitestejä oikea-aikaisesti diagnostiikan ja hoitopäätösten osana.

”Genomitiedolla lisää hyviä työpäiviä.

B

Genomiterveyskartoitus (geenitestaus)
ja hyvinvoinnin taidot

yrityksille koskien työhyvinvoinnin ylläpitoa ja kehittämistä. ’Lisää terveitä elinvuosia’ TYHY-paketti sisältää alkuluennon perinnöllisyydestä ja geenitestauksen hyödyistä. Työntekijä voi valita mieluisimman geenitestin riippuen hänen hyvinvoinnin uudistumisen tavoitteesta esim. urheilugeenitestin, painonhallinnan ja elintapatyylin geenitestin, kansantautien riskigeenitestin tai naisten hormoniterveyden geenitestin. Kukin testattava saa henkilökohtaisen geenineuvonnan koskien geenitestien tulosten tulkintaa. Koska yksilön uudistuminen voi tapahtua vain kun ’pääkoppa on iskussa’, niin TYHY-päivän kokonaisuuteen kuuluu olennaisesti ’Hyvinvoinnin taidot’ luennot ja sparraus.

Lisää terveitä elinvuosia TYHY-paketin oivalluttajana toimii Markku  Hiljanen, DiagFactorin partneriosakas, MBA, KTM