DiagFactor tarjoaa yrityksille erilaisia genetiikkapalveluita. Valikoimassamme on ihan uudenlainen hyvinvoinnin VIRKISTYS-palvelu 'Lisää energisiä päiviä'. Tavoitteena on luoda koulutusten, luentojen, geenitestauksen, geenineuvonnan ja hyvinvoinnin taitojen avulla parempaa stressin sietoa, palautumista, jaksamista ja mielen hyvinvointia.

A

Genomitiedon koulutukset ja luennot

apteekeille, lääketeollisuudelle
ja terveydenhuoltohenkilöstölle osaksi asiakkaiden (potilaiden) palveluneuvontaa.

Tarjoamme täsmällistä, käytännöllistä ja osallistavaa genomikoulutusta. Tavoitteena on auttaa käyttämään geenitestejä oikea-aikaisesti. Lisäksi, tavoitteena on auttaa ymmärtämään ja soveltamaan ajantasaista genomitietoa diagnostiikan, lääkemääräysten, hoitopäätösten ja elintapaohjauksen osana.

Voit ottaa yhteyttä info@diagfactor.com tai soittaa 050 511 8406

”Geenitiedolla lisää hyviä työpäiviä.

B

Lisää energisiä päiviä VIRKISTYS-paketti

yrityksille
parantamaan työntekijöiden viihtymistä, jaksamista, vähentämään sairaslomapäiviä ja lisäämään terveitä työvuosia.

Työ on osa elämää ja elämä osa työtä. Geenitiedolla (perimä-DNA-geenit) työntekijän sisäiset voimavarat voidaan ottaa paremmin käyttöön, osaksi elämänkulkua ja työelämää. Tätä varten olemme luoneet uuden geenitiedon hyötykäyttöön perustuvan DNA-based Corporate Wellness VIRKISTYS-paketin.

’Lisää energisiä päiviä’ VIRKISTYS-paketti sisältää
1) Alkuluento perinnöllisyydestä ja geenitestauksen hyödyistä.
2) Työntekijä voi valita mieluisimman hyvinvoinnin geenitestin riippuen hänen uudistumisen tavoitteesta esim. liikuntageenitestin; painonhallinnan ja elintapatyylin geenitestin; persoonallisuusgeenitestin; tai naisten suolisto- ja hormoniterveyden geenitestin.
3) Kukin työntekijä saa henkilökohtaisen geenineuvonnan koskien geenitestien tulosten tulkintaa ja hyötykäyttöä.
4) Koska työntekijän uudistuminen tapahtuu parhaiten kun ’pääkoppa on iskussa’, niin VIRKISTYS-päivän kokonaisuuteen kuuluu olennaisesti ’Hyvinvoinnin taidot’ luennot ja sparraus, jossa huomiodaan erityisesti stressin hallinta, jaksaminen ja työstä palautuminen.

Lisää energisiä päiviä VIRKISTYS-paketin oivalluttajana toimii Markku  Hiljanen, DiagFactorin partneriosakas, MBA, KTM.
Voit ottaa yhteyttä markku.hiljanen@diagfactor.com