Palvelut yrityksille

DiagFactor tarjoaa yrityksille erilaisia genetiikkapalveluita. Valikoimassamme on ihan uudenlainen työhyvinvoinnin VIRKISTYS-palvelu ’Lisää energisiä päiviä’. Tavoitteena on luoda koulutusten, luentojen, geenitestauksen, geenineuvonnan ja hyvinvoinnin taitojen avulla parempaa stressin sietoa, palautumista, jaksamista ja mielen hyvinvointia.

Luennot, koulutukset ja asiantuntijapalvelut

Ajantasaista tietoa genomitiedon hyödyntämisestä koskien esimerkiksi hyvinvoinnin ylläpitoa, lääkkeiden sopivuutta ja tiettyjen perinnöllisten elintapasairauksien ennaltaehkäisyä

Kenelle koulutukset sopivat?

Tarjoamme luentoja, koulutusta ja asiantuntijapalveluita mm. apteekeille, lääketeollisuudelle ja terveydenhuoltohenkilöstölle sekä luontaistuotekaupoille ja hyvinvointivalmentajille.

Koulutuksien hinnat

1 – 2 tuntia 300€, 3 – 4 tuntia 600€, 1 pv 1 000€ (alv 0%).

Voit ottaa yhteyttä info@diagfactor.com tai soittaa 050 511 8406.

Räätälöimme sisällöt aina asiakkaan tarpeen mukaan ja aiheina voivat olla esimerkiksi:

  • Miten lisätä omaehtoista elämänhallintaa oikea-aikaisella ominaisuuksien, sairastumisalttiuksien ja lääkityksen geenitestauksella?
  • Geenit ja sairastumisalttius – kansantaudit ja syöpä
  • Geenit ja lääkitys
  • Geenit ja painonhallinta
  • Geenit ja liikunta
  • Geenit ja mieli – älykkyys & persoonallisuus
  • Geenit ja elintavat – jaksaminen ja yleinen hyvinvointi

DNA-perusteinen ennakoiva (työ)hyvinvointipalvelu

Lisää jaksamista, hyvinvointia ja terveitä elinvuosia.

Palvelukokonaisuus muodostuu seuraavista osa-alueista:

  • Alkuluento 2h: DNA, geenit, perimä ja geenitestaus
  • Henkilökohtainen geenitesti ja geenineuvonta
  • Hyvinvoinnin taidot luento 4h

VIRKISTYS-palvelun hinta

1200€/henk. (alv 0%). Vähintään 4 osallistujaa.

Voit ottaa yhteyttä info@diagfactor.com tai soittaa 050 511 8406.

Ihmisen hyvinvointi on aina pitkäaikaisen toimintakyvyn, tuottavuuden ja menestyksen taustalla. Siksi yksilön kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtimisen merkitys tulee korostumaan yrityksissä alkaneella vuosikymmenellä. Vähemmän sairaslomapäiviä – lisää jaksamista, hyvinvointia ja terveitä elinvuosia.

30% terveydestä kumpuaa ihmisen perimästä ja 40% elintavoista. Sitran tutkimuksen mukaan 85% harkitsisi elämäntapamuutosta, jos saisi tarkempaa tietoa omista perinnöllisistä riskitekijöistään. GeneRISK-tutkimukseen osallistuneista henkilöistä peräti 89% muutti elintapojaan.

Annamme palvelussamme aluksi tietoa DNA:sta, geeneistä, perimästä ja geenitestauksesta. Tämän jälkeen yhdistämme jokaisen henkilökohtaisesti valitseman geenitestin ja geenineuvonnan hyvinvoinnin taitoihin. Geenitestit voivat liittyä liikuntaan, painonhallintaan, persoonallisuuteen tai naisten suolisto- ja hormoniterveyteen. Palvelumme ohjaa tekemään parempia arjen valintoja sekä pysyviä muutoksia elintapoihin. Tämä lisää jaksamista, hyvinvointia ja terveitä elinvuosia.

Miten DNA-koulutuksemme tai VIRKISTYS-palvelumme voivat auttaa yritystänne onnistumaan? Olemme työhyvinvoinnin johtamisen kumppani. Kokonaisvaltaisen hyvinvointiohjelmamme avulla ennakoit, johdat DNA-tiedolla ja teet tulosta. Ota yhteyttä, niin räätälöidään organisaatiollesi paras mahdollinen kokonaisuus.