Kansantautien geenineuvonta >

120,00 

Terveyden geenineuvonnan palvelutuote.

Kun olet saanut kansantautien sairastumisalttiutta selvittävän geenitestin tai geenitutkimuksen tuloksen, jossa kerrotaan sinun PRS (polygeeninen riskisumma),  niin autamme sinua ymmärtämään tulosta: Miksi tämä PRS on niin silmiä avaava luku katsoa ennalta sinun tulevaa terveyshistoriaa? Miksi sinun geeniperimä kertoo jo ennalta riskin sairastua, vaikka mitään oireita ei ole?

Keskustelemme

  • mitä (korkea) kolesterolin PRS tarkoittaa koskien sinun alttiutta sairastua tyypin 2 diabetekseen, sepelvaltimotautiin tai laskimoveritulppaan
  • miten otat muut vaaratekijät (ylipaino, diabetes, korkea kolesteroli, korkea verenpaine, tupakointi ja liikkumattomuus) huomioon

Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi. Emme jätä sinua yksin pelon ja huolen kanssa, vaan autamme elintapamuutoksen aloittamisessa. Tarvittaessa ohjaamme sinut Terveystalon tai Heltin asiantuntijalääkärin vastaanotolle.

Kun olet ostanut palvelun, niin sinut kutsutaan saman päivän aikana geenineuvonta-alustalle.  Voit valita joko kiireettömän geeni-chat -keskustelun tai sopia ajan geenineuvojan etävastaanotolle (videopuhelu).

Tuotetunnus (SKU): 002 Osasto: